googleeed422574d7fd0df.html İnternetten Para Kazanmak İçin En Etkili Yöntem: 2011

İnternette Para Kazanmanın En Etkili Yolları

İnternetten para kazanmanın yolları


İnternetten para kazanmanın yolları nedir?

Hergün sizin gibi binlerce insan bu sorunun cevabını arıyor. Kimisi ek gelir sağlamak amacıyla, kimisi ise internetin sunduğu kendi işini kurma imkanlarını değerlendirmek için internetten para kazanma yollarını araştırıyor. İnternet, ek gelir sağlamak veya sermayesiz kendi işini kurmak isteyenler için inanılmaz fırsatlar sunuyor.
Bu siteyi internetten para kazanmak isteyenler için önemli bir yol gösterici olması amacı ile oluşturdum. Sizleri internetten para kazanma yolları konusunda elimden geldiğince bilgilendirmeye çalışıyorum. Evden yapılabilecek işler konusunda yaşadığım tecrübelerden de yararlanarak, sizlere bizzat kendim de para kazandığım internetten para kazanma yöntemlerini tavsiye etmeye çalışıyorum.

Peki internetten nasıl para kazanılır?

Dünyada milyonlarca insanın internet üzerinden para kazandığını duyuyoruz ve ayda binlerce dolar kazanan insanlarla çok sık karşılaşıyoruz. Milyonlarca insan gibi siz de internetten para kazanabilirsiniz. Netten para kazanma yolları konusunda çok uzun süredir araştırmalar yapıyorum. Gelin analizlerimi beraber inceleyelim.
Öncelikle bu konu hakkında bilgi edinmek için bazı kaynaklar ve kılavuzlar kullananacağız. Sizler için hazırlanmış olan bu rehberler sayesinde internetten para kazanmanın yollarını en iyi şekilde öğreneceksiniz.

Hangi rehberler?

İşte bu noktada sizleri mümkün olduğu kadar aydınlatmaya çalışacağım. Bu alanda faydalanabileceğiniz web sitelerini, e-kitapları kısaca tüm bilgi kaynaklarını mümkün olduğu kadar sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
Aşağıda önerdiğim kaynaklar, dünyada en popüler ve en çok kazandıran online para kazanma yöntemleri ile evden para kazanma yollarını anlatmaktadır. Bu kaynaklar özellikle, Google arama motoru ve sosyal alanları (facebook, Twitter, FriendFeed, Flickr gibi) kullanarak internetten nasıl para kazanabileceğinizi açıklıyor.
Netten para kazanmak konusunda hiç bir fikriniz olmasa bile, bu kaynaklardaki son derece detaylı ve resimli olarak anlatılan bilgiler sayesinde online para kazanma yollarını öğrenebilirsiniz. Yani hiç bir extra bilgiye ihtiyacınız yoktur ve anlatılanları kolayca uygulayabilirsiniz. İşin en can alıcı noktası ise, anlatılanları uygulamak için bir web sitesine dahi ihtiyacınız yoktur ve sıradan bir internet kullanıcısı bile bu anlatılanları uygulayarak kolaylıkla online para kazanabilir.
Size önereceğimiz kılavuzlar evden iş imkanları hususunda oldukça doyurucu bilgiler vermekte ve son derece yerinde stratejiler önermektedir. Bu rehberlerde bahsedilen ve uygulaması kolay olan yöntemler sayesinde çok kısa sürede internette para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İnternette para kazanmanın yollarını anlatan en iyi kaynaklar ve web siteleri;

Google Kazançları‘na buradan ulaşabilirsiniz.

Kazanç Sistemi‘ne buradan ulaşabilirsiniz.

Online anket doldurarak para kazanmak istiyorsanız en çok kazandıran anket şirketlerinin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Paypal İle İnternette Para Kazanma

İnternette Para Kazanma

Değerli ziyaretçiler sizlere gerçek bir kazanç yöntemini anlatmaya çalışacağım.
Bu kazanç yönteminin temel unsuru reklamlara tıklamak. Basit görünebilir ancak ayrıntıları açıkladıktan sonra ne denli mantıklı bir kazanç yöntemi olduğunu anlayacaksınız.

Sitemizin adı onbux ve ingilizce dilinde. Oldukça iyi bir tasarımı var ve ödemeleri 4 şekilde yapıyor. Paypal, Alertpay, Neteller, Liberty Reserve ( Bu tür sitelerin çoğu
ödemeleri 2 şekilde yapar. Buradanda sitenin ne kadar kaliteli ve sağlam olduğunu anlayabilirsiniz. ) Sitede birde türkçe forum var. Buradan türk kullanıcılarla iletişim kurabilirsiniz. Onbux bu alanda sizlere en çok parayı kazandırabilecek en iyi sitedir.

Sitede 3 üyelik bulunuyor. Standart, Golden, Ultimate. Bu üyeliklerden ikisini açıklayacağım.

Standart üyelik
Bu üyelik için para ödemezsiniz.
* Günde 4 reklam çıkar ve her reklam için 0,01 $ para kazanırsınız. Yani günde 0,04 $ para kazanırsınız. :)
Şimdiye kadar gerçekten bu sistem size şaka gibi gelebilir. Ancak asıl para kazandıran yöntemi daha anlatmadım.
Standart üye iken her 7 günde bir 100 referans kirayabilirsiniz.
100 referansın maliyeti aylık 25 $’dır ve her referans tıklamasından 0,005 $ kazanırsınız.
100 referans günde ortalama 200 tıklama yapar. ( 100 referansım dün 214, ertesi gün 230 tıklama yaptı. )
Bir hesap yaparsak
Bir günde
0,01 * 4 = 0,04 $
200 * 0,005 = 1 $
Günde 1,04 Ayda 31,2 $ para kazanırsınız.
100 referansa 25 $ para ödemiştiniz. 100 referansta Aylık 6,2 $ karınız oldu.
Dediğim gibi her hafta 100 referans kiralabiliyorsunuz.
Çok daha iyi kazandıracak olan golden üyeliği anlatacağım şimdi.

Golden üyelik
* 1 senelik golden üyelik için 90 $ ödersiniz.
* Günde 8 reklam çıkar ve her reklam için 0,01 $ para kazanırsınız. Günde 0,08 $
* 100 referans için 20 $ para ödersiniz.
* Her 6 günde bir 100 referans daha kiralayabilirsiniz.
Hesap yapalım
0,01 * 8 = 0,08 $
200 * 0,1 = 2 $
Günde 2,08 $ Ayda 62,4 $ ciro yaparsınız 20 $ referans parası ödediğiniz için 100 referansta 42,4 $ net karınız olur.
Golden üye olduğunuzu var sayarak 1 ay içinde 400 referans kiraladığınızı düşünelim.
0,01 * 8 = 0,08 $
800 * 0,1 = 8 $
Günde 8,08 $ Ayda 242, 4 $ ciro yaparsınız. İçinden 80 $ referans kiralama parasını çıkarırsanız ikinci ayın sonunda
162,4 $ para kazanmış olursunuz.  Referans kiralamaya devam ettiğiniz sürecede kazancınız artmaya devam edecektir.

Aynı zamanda 100 referansı 2 ay uzatırsanız 4 $ indirimle, 3 ay uzatırsanız 12 $ indirimle kiralayabiliyorsunuz.
Bende şuan sistemde yeniyim. 90 $ vererek golden üye oldum. 20 $ vererek bir aylık 100 referans kiraladım. 4 gün sonra bir 100 referans daha kiralayacağım. Şuanki istatistiklere göre 100 referanstan aylık 40 $ para kazanıyorum.
Ancak bu siteden ödeme alabilmek için kredi kartı onaylı paypal, alertpay, neteller yada liberty reserve hesabınız bulunması gerekiyor.


Kayıt formunda PIN’nin karşısına 4 ile 8 haneli arasında bir şifre girin. Bu şifre ödeme yapılırken yada hesap bilgileri değiştirilirken sorulacak.
( PIN kullanıcı adı şifresi değildir. )

Dikkat : Site yeni iken kazançlar bu şekildeydi.
Zaman geçtikçe site sahipleri bir takım değişiklikler yapıyor. Şuanda site 750 referansa ortalama ayda $80 kazandırıyor. Genede onbux ptc siteleri arasında en çok kazandıran ve güvenle yatırım yapabileceğiniz 2 ya da 3 siteden biridir.

Evde Para Kazanmak, İnternette Para Kazanmak, Ek İş, Ek Gelir

Para Kazanma Sitemize Hoşgeldiniz
DİKKAT!!!
SİTEMİZDE YAZILANLARI AŞAĞIDAKİ YAZIMIZDA 5-10 CÜMLEYLE ÖZETLEDİK...


"UFKUNUZU AÇACAK MÜKEMMEL BİR YAZI!" için tıklayın.

LüTFEN HER ZİYARETÇİMİZ YUKARIDAKİ ÖZET SAYFAMIZA BAKSIN. İNTERNETTE KAZANÇ SİSTEMİNİ ÖĞRENEREK ÇOK ŞEY KAZANACAKSINIZ...
İnternette Para Kazan. Net sitesinde sadece kazanılmış, denenmiş, güvenilir, kazandırma sistemi mantıklı firmaların para kazanma yöntemleri anlatılmaktadır.
Şu andainternetten ek iş olarak evde para kazanmak amaçlı ek gelir kaynağınız olacak bilgilere  BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

 
Artık bu sektöre para kazanmak için en kolay bilgileri burada bulabileceksiniz.

Ödemelerinde sorun olan, elimize para geçmeyen, güvenilir olmayan hiçbir para kazanma firması sitemizde yer alamaz.
Kazandırma sistemini mantıksız bulduğumuz, güvenilirliğinden şüphe ettiğimiz hiçbir para kazanma yöntemini önermemekteyiz.
www.internetteparakazan.net bazı internet gerçeklerini bilerek hazırlanmıştır. İnsanlarımızın para kazanmak vaadiyle çeşitli para kazanma yolları ile kandırıldığı gerçeğini bilmekteyiz...
Sitemizde; evden para kazanma ve internetten para kazanma yollarını arayanların isteklerine kesin olarak cevap verecek bilgiler bulunmaktadır. 
Eğer sitemizi bu araştırmalar için ziyaret ettiyseniz, internetteparakazan.net size hedefinize ulaşmakta yardım edecektir.
internetteparakazan.net , internetten ek iş yapmanın ve evden ek gelir kazanmanın avantajlarını size anlatıp bu avantajları hizmetinize sunuyor. Part-time çalışıp kazanç elde etmek isteyen öğrenciler, memurlar, emekliler; ek iş arayanlar ve özellikle ev hanımları için de vazgeçilmez bir kaynak konumundadır.

ŞU ANDA,  EVDEN PARA KAZANMAK İÇİN TEK YOLA BURADAN ULAŞIN.

İNTERNETTE PARA KAZANMA  işini her kesimden arkadaşlarımıza özellikle ev hanımları, öğrenciler, emekliler ve ek gelir arayan memurlara ve işçilere kesinlikle öneriyoruz. İnternetten yapılıyor olması bu işin yayılmasındaki en büyük etkenlerden biri.

Yapması çok kolay ve çok kazançlı; kendinize göre uyarlayabileceğiniz her ürlü bilgi mevcut...

YouTube Blog: A sneak peek at “Life in a Day”#comments

YouTube Blog: A sneak peek at “Life in a Day”#comments

www.internetteparakazan.net