googleeed422574d7fd0df.html İnternetten Para Kazanmak İçin En Etkili Yöntem: 2010

Musa Erdoğmuş - Google Kazançları Kitabı İndirmek İyi Bir Seçim mi?

Türkiye’nin ilk affiliate marketing eğitim seti olan Google Kazançları Kitabı (tıkla indir) bir çok girişimci için ilham kaynağı olmuştur. İlk olmasına rağmen bugüne kadar bu kitaptan hiç bahsetmemiş olmamın sebebi ise yeni kitapların daha güncel olduğunu düşünüyor olmamdı. Fakat bugün fark ettim ki Google Kazançları Kitabı (indir) artık bir kitap değil, bir videolu eğitim seti olmuş. Bu vesile ile güncellenmiş ve Google’ın son yeniliklerine de ayak uydurmuş.

GoogleKazançlarının başarılı olduğuna karar vermemdeki bir etken de izlediğim videolar oldu. Çünkü bu videolardan birindeki konuşmacı olan Fatih SERDAR (kimdir) bugün başkalarına affiliate eğitimi verecek duruma gelmiş ve Affiliate Uzmanı (tıkla incele) isimli kitabı yayınlamış. Ocak 2010′da Google Kazançları kitabı sayesinde ilk defa affiliate marketing öğrendiğini belirten Fatih, sadece birkaç ay içinde profesyonel olup Affiliate Uzmanı olarak bir eğitim seti yayınlayabilecek seviyeye gelebildiğine göre Google Kazançları kitabı gerçekten çok iyi bir eğitici olmalıdır. Bu yüzden Google Kazançlarını size de gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim.

GOOGLE KAZANÇLARI PDF İNDİR



http://www.internetteparakazan.net/

İnternetten Para Kazanmak Sizin Elinizde !

İnternette para kazanan iki farklı grup vardır :
  1. İnternetten para kazandıranlardan para kazananlar.
  2. İnternetten para kazananlar.
İnternetten para kazandıranlardan para kazananlar, genelde reklam izle para kazan, mail okuyarak parakazan, makale yazarak para kazan, anket doldurarak para kazan gibi sistemleri kullanarak evden ya da çalıştıkları iş yerlerinden ek iş olarak internetten para kazanmak isteyen kişilerin yaptıklarından para kazananlardır.

İnternetten para kazananlar ise Affiliate Marketing ile para kazananlardır. Bu grup Affiliate Marketing sistemini öğrenmiş, özümsemiş ve uygulamaya geçirmiş kişilerden oluşur.

Affiliate marketing, satış ortaklığı anlamına gelmektedir. Ya da bir başka tabir ile "Komisyonculuk" olarak adlandırılabilir. Bunu başkasına ait bir ürünün bizim tarafımızdan satışının yapılması karşılığında elde ettiğimiz komisyon olarak da ifade edebiliriz. Bu işin internetteki adı "Affiliate Marketing" yani "Satış Ortaklığı" dır. Affiliate marketing sistemi internetten para kazanma yolları arasında uygulayabileceğiniz en güzel yöntemdir.