googleeed422574d7fd0df.html İnternetten Para Kazanmak İçin En Etkili Yöntem: İnternetten Para Kazanmak Sizin Elinizde !

İnternetten Para Kazanmak Sizin Elinizde !

İnternette para kazanan iki farklı grup vardır :
  1. İnternetten para kazandıranlardan para kazananlar.
  2. İnternetten para kazananlar.
İnternetten para kazandıranlardan para kazananlar, genelde reklam izle para kazan, mail okuyarak parakazan, makale yazarak para kazan, anket doldurarak para kazan gibi sistemleri kullanarak evden ya da çalıştıkları iş yerlerinden ek iş olarak internetten para kazanmak isteyen kişilerin yaptıklarından para kazananlardır.

İnternetten para kazananlar ise Affiliate Marketing ile para kazananlardır. Bu grup Affiliate Marketing sistemini öğrenmiş, özümsemiş ve uygulamaya geçirmiş kişilerden oluşur.

Affiliate marketing, satış ortaklığı anlamına gelmektedir. Ya da bir başka tabir ile "Komisyonculuk" olarak adlandırılabilir. Bunu başkasına ait bir ürünün bizim tarafımızdan satışının yapılması karşılığında elde ettiğimiz komisyon olarak da ifade edebiliriz. Bu işin internetteki adı "Affiliate Marketing" yani "Satış Ortaklığı" dır. Affiliate marketing sistemi internetten para kazanma yolları arasında uygulayabileceğiniz en güzel yöntemdir.

İnternette affiliate marketing sistemini uygulamak için sizin bir şirket kurmanız gerekmez. Affiliate marketing sayesinde evinizden ya da iş yerinizden internet üzerinden, Amerika ya da Fransa'daki tanımadığınız bir insana herhangi bir ürünü kolaylıkla satabilir ve bu aracılık hizmetinizden dolayı  %50-%70 gibi oranlarda komisyon alabilirsiniz.

Affiliate marketing sistemi evden para kazanma yollarıarasında en iyisi ve en çok kazandıranıdır. Bu sisteme başlayabilmek için bir sermayeye ihtiyacınız yoktur. Ürünleri stoklamak, göndermek gibi işlerle de siz uğraşmazsınız. Bunlar tamamı ile satıcının sorumlulukları içerisindedir. Siz ürünün satışına aracılık eder ve komisyonunuzu alıp kenara çekilirsiniz.


Affiliate marketing sistemi son bir kaç yıldır ülkemizde de internetten para kazanmak yöntemi olarak kullanılmakta ve bu işten gerçekten hayal edemeyeceğiniz kadar büyük paraları kazananlar aramızda dolaşmaktadır.

Affiliate marketing sistemini anlatan bir çok kitabı internette bulmak mümkün. Ama sorun şu ki ülkemizdeki bu işe yeni başlamış ya da başlayacak olan internet kullanıcılarının bir çoğu tam bir bilgisayar ve internet kullanım bilgisine sahip değiller. Hal böyle olunca temin ettikleri internetten para kazandıran kitaplar bir çoğunu yolun yarısında bırakıveriyor.

Ama bu sizin gözünüzü sakın korkutmasın. Bu çarpıklığın giderilmesi ve netten para kazanmak istiyorum diyen herkesin internetten para kazanabilmesi için internetten para kazandıran kitapları tek tek inceledik. Aslında ilk başta gözümüze çarpan şey kitapların hemen hepsinin birbirleri ile aynı bilgilerden oluşuyor olması idi. Fakat bunların arasında piyasaya yeni çıkan ama bu iş ile eskiden beri uğraşmış, yılmamış ve arayışlarını devam ettirmiş kişilerin "işte buldum" diyerek evlerinden don fanila dışarı çıkmasına neden olan bir kitap var ki, bu kitabı alan herkesin memnuniyeti dillere destan.
Çağatay Berker'in hazırlayıp satışa sunduğu Kazanç Sistemi adlı bu kitabın diğerlerinden çok farklı özelliklere sahip olduğunu kitabı incelerken hemen görüveriyorsunuz.

Kazaç Sistemi kitabını farklı kılan nokta ise konuların  bu işten hiç anlamayanların bile uygulayabileceği düzeyde hem resimli hem de videolu olarak anlatılmış olmasından kaynaklanıyor.

Kitapda %100 denenmiş ve sonuç alınmış yöntemler en ince ayrıntısına kadar anlatılıyor. İlgimizi çeken en önemli nokta ise internet hakkında çok az bir bilgiye sahip kişilerin bile 15 gün gibi kısa bir sürede iyi meblağlarda paralar kazanmaya başlamış olmalarıydı.
Şimdi bu kitabı çok özel kılan ve belki de insanların para kazanabilmelerinin en etken nedenlerinden bir tanesini daha açıklayalım; Çağatay Berker kurmuş olduğu özel forumda "Kazanç Sistemi" e-kitabını (şimdi indir)  alanlara gold üyelik veriyor. Forumda, kitapta anlatılan temel derslerin ayrıntıları ile birlikte yeni dersler de ilave edilmiş ve her geçen gün foruma yeni bilgiler eklenmeye devam ediyor. Kazanç sistemi forumunun gold üyesi iseniz forumda Çağatay Bey'e aklınıza takılan tüm soruları sorabiliyorsunuz. Sorularınız Çağatay Bey tarafından titizlikle en ince ayrıntısına kadar cevaplanıyor. Çağatay Berker anlaşılmayan konuları forumda tekrar resimli ve videolu olarak anlatarak Kazanç Sistemi e-kitabını alanlara sonuna kadar destek veriyor.

Forumdaki "Ders İstek Bölümü"nden internet üzerinde takıldığınız bir konu hakkında Çağatay Bey'den ders talebinde bulunabiliyor ve bu isteğiniz çok kısa bir süre içerisinde yerine getiriliyor. Yine forum üzerinde üyeler birbirleri ile iletişim halindeler. Birinin yapıp diğerini yapamadığı konularda, başarılı olanlar neler yaparak başarılı olduklarını anlattıklarından siz anlayamadığınız ve kafanınıza takılan sorulara cevap buluyorsunuz.
Kazanç sistemi kitabı ve forumunda verilen bilgiler arasında reklam yapmak isteyenlere Google Adwords, Yahoo, Facebook ve Twitter gibi yerlerde ücretsiz reklam yapmalarını sağlayacak bedava reklam kuponlarının nasıl alınacağı ayrıntılı bir şekilde anlatılmış.

Yine Kazanç Sistemi kitabını alanların mail adreslerine ileri düzey affiliate marketing dersleri ücretsiz olarak gönderilmekte.

Herkesin merak ettiği Facebook ve Twitter da binlerce kişilik sayfalar oluşturup, buradan sitesilerine trafik çekmenin sırları bu kitapta net bir şekilde resimlerle anlatılmış.

Kazanç sistemi forum ve e-kitabında Clickbank sitesindeki ürünlerin nasıl seçileceği, analizlerini nasıl yapılacağı ve yurt dışında hangi ülkelerde analizi yapılan ürünlerin satıldğının bulunması gibi konular detayları ile hem resimli hem de videolu bir şekilde anlatılmış.

Clickbank üzerinden seçilen ürünlerin yurt dışına satışında hiç ingilizce bilmeden nasıl ingilizce bir blog oluşturulup, ingilizce hazırlanmış bu blog üzerinden satışının nasıl yapılacağı detaylı bir şekilde anlatılmış.
Kazanç Sisteminin Öğreteceği Affiliate Marketing'den Örnek Kazanç

Kazaç Sistemi Kitabı'nı internetten para kazanma konusunda bugüne kadarki yazılm ış en kapsamlı ve en ayrıntılı kitap olarak sizlere tanıtmaya çalıştık.

Kazanç sistemi kitabını alanlar bu kitabı alıp bunca bilgiyi öğrenmekle kalmıyor, devamında sürekli foruma eklenen derslerle internetteki tüm yeniliklerden haberdar oluyorlar.

Kazanç Sistemi Kitabı'nn çok az bir kısmını burada anlatabildik. Kitap hakkında daha kapsamlı bilgi almak ve kitabı inceleyerek indirmek için BURAYA TIKLA!


Kazanç Sistemi Kitabındaki Derslerden Bazıları
 








Zirve100 Toplist

0 yorum:

Yorum Gönder